Ai ceva de zis, sau de comentat? O poți face aici cu toată încrederea! Mulțumim

12 comentarii

 1. Loredana Gamureac spune:

  Superb site-ul vă felicit!

  1. Multumim frumos, Lore!

 2. Coman Caterina spune:

  Lăutarii din Chișinău conduși de maestrul NICOLAE BOTGROS , sunteti cei mai buni. Vă iubesc.

  1. Nicolae Botgros spune:

   Doamna Caterina, vă mulțumim tare frumos pentru aprecieri!

 3. Coman Caterina spune:

  Felicitări.

 4. MiGueLL_ spune:

  Mulțumim frumos!

 5. Petru spune:

  Va rog postati discografia Orchestrei Lautarii, macar cea instrumentala. Discurile cu interpreti mai mult ca sigur trec de 250.

  1. Bună Petru, ne vom strădui să mai postam cate ceva nou pe aici, deși piese sunt și principala noastră sursă de reproducere este canalul „Orchestrei Lăutarii din Chisinau” de pe YouTube: https://youtube.com/channel/UCQg2E3I-Ek-lgtCM5eycBig vom mai posta și pe aici, demult nu am postat ceva nou așa că cum apare ceva, te anunțăm.

   1. Petru spune:

    În primul rând nu sunt sigur dacă dumneavoastră sunteţi maestrul Nicolae Botgros sau Miguel, administratorul acestui site, caz în care nu ştiu dacă domnul Botgros este informat despre existența acestui site. Ar fi uimitor dacă însuși maestrul a fost dispus să aloce din propriul său timp, pentru a discuta pe acest site. Chiar dacă sunteți Miguel și sunteți puternic afiliat cu Orchestra Lăutarii, mai bine i-ați informa cât mai repede despre următoarea situație:
    Știați că există o casă de discuri din vest care își zic Believe Music, care a postat abuziv două melodii instrumentale pe platformele de streaming sub numele de apollomusicrecords și care iau bani în mod complet ilegal în numele vostru? La fel și cu multe melodii ale lui Nicolae Sulac s-a întâmplat același lucru, cu două melodii ale Tatianei Jacot. Dacă vreți detalii, puteți discuta cu persoana care administrează pagina „Nicolae Sulac, în memoriam”
    https://www.deezer.com/ro/album/73357702
    https://www.deezer.com/ro/album/73357662
    https://www.deezer.com/ro/album/74489442
    https://www.deezer.com/ro/album/74489432
    https://www.qobuz.com/us-en/album/sarba-de-la-nord-orchestra-lautarii/k513c08qq7pha
    https://www.qobuz.com/us-en/album/hora-de-la-nord-orchestra-lautarii/hhn5m81lb97nc
    Această situație se datorează faptului că aveți suite și melodii instrumentale care sunt înregistrate în studio pe parcursul a mai bine de 20 de ani și nici până astăzi nu au fost puse pe vreun album și asupra cărora nu aveți un sistem bine pus la punct în ceea ce privește protecția drepturilor de autor.
    https://www.youtube.com/watch?v=LipEDNK96Vw
    https://www.youtube.com/watch?v=wObLynrAJ2s
    https://www.youtube.com/watch?v=UD1qSCWVYqI

    1. Bună Petru. Suntem ambii, eu conduc si mentin totul iar maestrul Nicolae Botgros are si el datele ca sa poata intra si vedea ce zice lumea sau comenta.. Pregatim in viitor video si surprize aici pe site cu Nicolae Botgros si alti membri.. In legatura cu Utilizatorul Youtube „Believe Music” te informez ca este un intrus, o firma care analizeaza si urmareste vizualizarile pe Youtube dar si Google a diverse videouri si se da drept ca fiind El cu licenta acelor materiale, fie ca autor sau alt tip de licenta. De multe ori eu, Miguel, personal cand postam video-uri pe Youtube ma confruntam cu asa zis-ul „Believe Music” pentru ca el sustinea ca are licenta asupra multor piese si materiale si nu ma lasa pe mine sa le postez.. Am avut si multe plangeri pe canalul „Orchestra Lautarii din Chisinau” Pe youtube Believe Music sustinand ca eu sunt un intrus care ma bag peste ei.. Asta pe Youtube si in spatiul virtual se numeste ca o batalie, cine si cum isi apara interesele si drepturile… Fac tot ce pot si lucrez la asta ca sa demonstrez ca materialele sunt toate a Orchestrei Lautarii din Chisinau doar ca nu este deloc usor de luptat cu Youtube cu drepturile asupra unui material. Multumim pentru informatie si te salutam.

     1. Petru spune:

      În privința asta puteți contacta fie un avocat, fie să faceți contract cu o casă de discuri, deoarece acestea au implementat sistemul de content-ID și ar fi mult mai ușor de detectat eventualele utilizări neautorizate ale pieselor. Nu am informații legate de cât de adânc și-a înfipt ghearele această companie Believe Music. S-ar putea ajunge chiar în instanță.
      Asta e cea mai mare problemă, lipsa de atitudine și faptul că tehnologia a evoluat mult mai repede decât pot ține pasul orchestrele moldovenilor. Era CD-ului din păcate a apus.

 6. FrankiEcofs spune:

  очень интересно но чичего не понятно

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *